Як зробити аджику з перцю?
3 кг почищеного перцю (дрібно порізати), 6-8 гострих перчин (змолоти), 0,5 л оцту, 800 г цукру, 7-8 зубців часнику, 600-700 г томатної пасти, сіль до смаку. Варити все разом 30 хв, помішуючи, розкласти в банки, стерилізувати 20 хв. Спробуйте також приготувати: Аджика з чорнобривцями.
Що можна зробити з гірким перцем?
З гострого перцю готують аджику, його маринують. Маринований перець подають як закуску, використовують для приготування салатів. Гострий перець обсмажують і готують з нього мариновану гостру закуску. З перцем готують сендвічі, подають перець зі стейками або з просто підсмаженим на грилі м'ясом.
Скільки часу стерилізувати аджику?
Для аджики краще взяти маленькі банки по 0,5 л. Їх найзручніше стерилізувати в мікрохвильовій печі: в кожну наливаємо трохи води, ставимо їх на найбільшу потужність в піч і чекаємо приблизно 5-7 хвилин. Кришки стерилізуємо в окропі близько 10 хвилин.
Аджика из перца, рецепты с фото на …
Аджика — рецепт острой приправы на основе красного перца, чеснока и соли. Именно из этих компонентов готовится настоящая аджика. Домашняя аджика, на зиму или нет, часто включает помидоры.