Сушать кабачки по-різному. Це роблять на відкритому повітрі в сонячний спекотний день, в електросушарці, в духовці. Для сушіння відбираються кабачки молочної стиглості або добре достигли, без плям і пошкоджень. За таким же способом можна заготовити не тільки кабачки, але і баклажани.
Як правильно сушити кабачки в сушарці?
В електричній сушарці Пристрій необхідно прогріти до температури 50 °C. Решітки з нарізаними кабачками необхідно розмістити в кілька ярусів, а під час сушіння їх треба буде міняти місцями, щоб забезпечити рівномірне висихання. В середньому цей процес займе 7-10 годин. Кеш
Як зберігати сушені кабачки?
Сушені кабачки рецепт Зберігати їх слід в темному сухому місці, в торбинці тканевій або ж в герметичному пакеті або торбі. Для приготування вам знадобиться: Кабачки – будь-яка кількість
Як правильно зберігати кабачки на зиму?
Добре зберігаються кабачки із щільною шкіркою Якщо це буде нелегко, кабачок підходить для зберігання. Оптимальні умови для зберігання кабачків – 3-5 градусів вище нуля при вологості повітря 80-85%, хороша вентиляція та повна відсутність світла. Найкраще зберігати кабачки у відсіку для овочів холодильника.
Сушенные кабачки на зиму: 3 простых способа
Подготовленные и измельченные кабачки раскладывают на противне и помещают в духовку, разогретую не более чем до 50 градусов на 6-7 часов. По истечению времени продукты вынимают и дают остыть примерно час. Если в кабачках сохранилась влага, процедуру повторяют, …