Коли квашена капуста готова?
Ємності поміщаємо у тепле місце (але не вище, ніж 32ºС, можна навіть біля теплої батареї) на 2-3 доби і квашена капуста готова.
Скільки часу має киснути капуста квашена?
Для заквашування достатньо трьох-чотирьох днів при кімнатній температурі (+22… +24°С), а далі капусту слід перенести в прохолодне або навіть холодне місце. Така закуска особливо хороша, якщо зберігається на морозі.
Що робити якщо квашена капуста стає м’якою?
Що робити, якщо квашена капуста стала м'якою Що приготувати з м'якої квашеної капусти? Пиріжки і пироги з капустою, вареники, борщ або капусняк – будь-яку страву, під час готування якої така капуста пройде термічну обробку, причому чим довше, тим краще. Кеш
Квашена капуста — Вікіпедія
Капуста квашена. Ква́шена, ква́сна, або ки́сла капу́ста — овочевий продукт, приготований способом молочнокислого бродіння. Є типовим компонентом української, російської, польської …