Як зберігати чорну горобину?
Перебравши і помивши плоди, їх треба розкласти на рушник, щоб просушити в умовах кімнатної температури, а потім розмістити одним шаром на палеті й відправити в морозилку. Після закінчення 4 годин, ягідки необхідно розкласти по пакетиках і зберігати в морозильній камері протягом цілого року.
Що робити з горобини?
Страви та напої, які можна приготувати з горобини
- Гірка настоянка з горобини на коньяку
- Консервовані томати з червоною горобиною
- Швидке варення з горобини
- Квас з горобини
- Желе з червоної горобини
- Горобинова солодка наливка
- Пастила з горобини із яблуками
- Горобиновий чай
Що лікує Черноплодная Рябина?
Користь і властивості аронії чорноплідної Плоди корисні для кращого згортання крові, при ревматизмі і кровотечах, діабеті, алергії та атеросклерозі.
Чорноплідна горобина (аронія): лікувальні властивості, …
Лікувальні якості ягід обумовлені збалансованим хімічним складом. Чорноплідна горобина має загальнозміцнюючу, гіпотензивну, ранозагоювальну, …