На чому смажать шашлик

Які дрова для шашлику варто вибрати Шеф-кухар ресторану каже, що категорично не можна використовувати дрова хвойних дерев – вони виділяють смолу, яка псує і м'ясо і мангал. Найкращими дровами для смаження м'яса будуть фруктові породи: яблуня, вишня, виноградна лоза. Як варіант можна використовувати березу, дуб і ясен.

Як правильно смажити шашлик?

Ні в якому разі не можна смажити м'ясо на відкритому вогні. Шампури потрібно викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо покрилося скоринкою і зберегло весь сік всередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився рівномірно. Кеш

Як перевірити чи шашлик готовий?

Як визначити готовність шашлику Щоб зрозуміти, чи готове м'ясо, потрібно розрізати один шматочок шашлику й подивитися на сік. Якщо він червонуватий – продовжуємо готувати, шашлик ще сирий всередині. Рожевий відтінок – середній ступінь просмаженості, а прозорий сік означає, що шашлик готовий.

Як правильно нанизувати шашлик?

Правильна технологія приготування шашлику Потрібно обрати великі плоскі металеві шампури шириною трохи більш як 2 см. Нанизувати мариноване м'ясо треба, відступаючи від кінчика на декілька сантиметрів. А між шматочками м'яса потрібно залишити приблизно 1 см простору.

Як правильно смажити шашлик — простий спосіб – Телеграф
Всі люблять соковитий шашлик. Це страва, яка потребує правильного підходу, а також вміння поводитися з м’ясом на мангалі. Ніби все просто, а …

Related Post

Розчин залізного купоросу для виноградуРозчин залізного купоросу для винограду

Процес обробки Оптимальною пропорцією для розведення залізного купоросу є наступна: 300-500 г на 10 л води. Розчин дуже міцний, але сплячим брунькам винограду він шкоди не завдасть. Після обприскування лози