Як правильно приготувати осетра?
Змастіть блюдо для випікання маслом, викладіть на блюдо осетрину черевом униз. Поставте осетра в духовку, нагріту до 200 градусів. Випікайте близько сорока хвилин. Готового осетра викладіть на красиве страви, прикрасити овочами, зеленню, салатом, полийте майонезом, пригощайте гостей.
Що зробити з Осетровою рибою щоб легше було зняти дрібні жучки?
Класичний спосіб полягає в обваривании риб'ячої тушки окропом. Рибу беруть за хвіст і обливають сильно гарячою водою. Після цього згорнувся слиз легко зчистити ножем, а потім потрібно обполоснути тушку. Після ошпарювання стає легше зняти і тверді бляшки на шкірі. Кеш
Як підготувати стерлядь до теплової обробки?
Стерлядь обробляють у такій послідовності: видаляють дрібні, червцеві і бічні « жучки», не ошпарюючи рибу, потрошать через розріз у черевці, виймають визигу, видаляють зябра і промивають. Спинні жучки не видаляють, щоб риба не деформувалася при варінні і припусканні, вони легко відокремлюються після теплової обробки.