Пам'ятайте: додаючи руколу до салатів, не подрібнюйте її ножем – краще рвіть на шматки. Рукола чудово поєднується з овочами, рибою, м'ясом, морепродуктами та сиром. Кладуть її на канапки, сендвічі. А ще з неї роблять різноманітні соуси, піци, різотто, холодні закуски, навіть десерти.
Що буде якщо їсти руколу кожен день?
Вона швидко приводить у тонус організм, підвищує працездатність, нормалізує водно-сольовий баланс і запобігає розвитку онкологічних захворювань. Вживання руколи налагоджує обмінні процеси, покращує процес травлення, підвищує рівень гемоглобіну, виводить надлишки холестерину.
Як істи руколу?
З якими продуктами варто їсти руколу Останній варіант корисний тим, що мікроелементи будуть краще засвоюватися при суміщенні з білковою і жирною їжею. Також гарним поєднанням для щоденного споживання руколи буде салат з кисломолочним сиром, часником та оливковою олією.
Як часто можна їсти руколу?
Рецепт салату з руколою, який можна їсти щодня. Рукола володіє великою кількістю корисних мікроелементів і корисних речовин, завдяки яким її часто додають в салати і їдять разом зі звичайними стравами. Кеш
5 рецептів різних страв з руколою від Євгена Клопотенка
Найчастіше рукола смакує у свіжому вигляді. Йдеться перш за все про різноманітні салати. Приготуйте наш салат з куркою і мандаринамиі ви відчуєте всю гамму гастрономічних вражень. Також рукола смакуватиме з омлетами та сандвічами. Один з рецептів — сандвіч з куркою та …