В які страви можна додавати тархун

Сухий тархун підходить в якості приправи до м'ясних і рибних страв, майонезу, а свіжий використовують для соусів, салатів, страв з птиці, м'яса та яєць, для солодких пирогів і курячих супів. Тархун є одним із основних інгредієнтів грузинської страви чакапулі.16 трав. 2020 р.

Для чого використовують естрагон?

Естрагон можна використовувати при приготуванні страв з фаршу з м'яса, риби, картоплі, овочів. Можна додавати рослина в рис, плов, окрошку, кисломолочні продукти. Незамінним є тархун в деяких соусах, майонезах і в зеленому олії. Дуже популярний в світі освіжаючий напій, який готують на основі цієї рослини. Кеш

Який на смак тархун?

Отож, естрагон чи тархун, чи полин-естрагон – це все одна трава, котру активно використовують у медицині та кулінарії. Ця зелень має гарне тонке глянцеве листя, досить впізнаваний аромат і тонкий, свіжий смак, що поєднує гірчинку, солодкавість, нотки ванілі, м'яти, перцю та евкаліпта. Кеш

Як виглядає естрагон?

Тархун – приємна на вигляд багаторічна рослина, яка нагадує полин. Зростає кущем і досягає висоти 1 м. Листочки естрагону темно-зеленого кольору і досить вузькі по формі, мають специфічний, але приємний аромат.

Тархун — корисні властивості і як використовувати — рецепт …
Тархун — трава, яка містить каротин, ефірну олію, алкалоїди, флавоноїди, аскорбінову кислоту і кумарини, а також магній, натрій і фосфор. Вживання в їжу тархуна сприяє поліпшенню апетиту, обміну речовин і кращому засвоєнню важких м’ясних страв. Рослина допомагає при авітамінозі, …

Related Post

Які символи містять таблицю кодування Unicode?Які символи містять таблицю кодування Unicode?

Застосування цього стандарту дозволяє закодувати дуже велике число символів з різних систем писемності: у документах, закодованих за стандартом Юнікод, можуть сусідити китайські ієрогліфи, математичні символи, літери грецького алфавіту, латиниці та

Жовтий перець гострийЖовтий перець гострий

Як вимірюється гострота перцю? Гостроту перцю прийнято вимірювати за шкалою детройтського фармацевта Вільбура Лінкольна Сковілла, яку він розробив на початку 1900-х років. Вільбур роздавав дегустаторам витяжку із різноманітних сортів перцю,