Як прибрати запах з свинячих кишок?
Воду необхідно замінити кілька разів, аби кишки позбулися неприємного запаху. Добре очищені та промиті кишки занурюють у холодну воду та вимочують їх там близько доби.
Як зберегти свинячі кишки?
Свинячі кишки очищають, добре промивають і зберігають у засоленому або сушеному вигляді, а перед використанням вимочують у воді. Їх використовують для приготування ковбас, сосисок та шпикачок. Купити свинячі кишки можна на будь-якому ринку, заздалегідь замовивши їх у м'ясника.
Як помити кишки?
Кишки замочіть в солоно-содовому розчині (на 1 л води 2 ст. л. соди і солі) на 3-5 годин. Під його впливом вмирають шкідливі мікроорганізми, а жир стає м'якше, завдяки чому зішкрябується без особливих зусиль. Кеш
Як почистити свинячі кишки – Смачно