Як приготувати дріжджове тісто безопарним способом?
Суть безопарного способу полягає в приготуванні тіста в одну стадію з усієї кількості борошна і сировини по рецептурі. 1 кг борошна, 1,5-2,5 склянки води або молока, 1-5 яєць, 15-25 г дріжджів, 50-100 г вершкового масла або олії, 40-100 г цукру, 15 г солі.
Що робити з дріжджового тіста?
Дріжджове тісто стане в пригоді для приготування пиріжків, оладок, піци і булок. Уміння готувати дріжджове тісто завжди стане в пригоді в господарстві. З нього можна приготувати дивовижні пиріжки, піцу, булочки і хліб. Цей вид тіста вважається досить примхливим.
Як зробити тісто листкове дріжджове?
Листкове тісто – рецепт дріжджового Змішати борошно з цукром і ванільним цукром (ваніліном), до дріжджів додати масло або маргарин. Поступово додаючи просіяне борошно, замісити тісто. Залишити в теплому місці на 30 хвилин, потім обминути і прибрати в холодильник на 1 годину.
Дріжджове тісто – пошаговий кулінарний рецепт …
Дріжджі, як вже зрозуміло з назви, є головним інгредієнтом. Тому до їх вибору потрібно підійти серйозно. Дріжджі мають бути …