Як смачно приготувати патисони на вечерю

Як приготувати смачно патисони?

У мисці змішати сметану і яйце, посолити, перемішати вінчиком і додати зелену цибулю. Знову перемішати і натерти твердий сир. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти патисони, залити їх сметанно-яєчною сумішшю і посипати сиром. Запікати в духовці 30-40 хвилин при 180°C. Кеш

Як фарширувати патисони?

Цибулю нарізати дрібно, моркву потерти і смажити на олії до готовності. Рис перемішати з фаршем, смаженою цибулею та морквою, додати в масу сіль, перець, яйце і викласти в середину патисона і закрити кришечкою. Налити в бляшку олії, поставити патисон. Зверху полити кетчупом, майонезом і сметаною.

Як смачно маринувати патисони?

Зваримо маринад для патисонів і заллємо в наповнені банки. На 10 літрових банок для заливки потрібно: 3,5 л води, 500-600 мл оцту (6%), 300 г кухонної солі. 3 літрові банки з овочами потрібно стерилізувати в межах 25 хвилин і закатати.

Що приготувати з патисонів на сковороді

Related Post

Корінь імбиру під час вагітностіКорінь імбиру під час вагітності

Імбир під час вагітності Як таких протипоказань до вживання імбиру під час вагітності в аюрведичній практиці немає. Слід лише вживати його більш обережно, зменшивши дозу і додаючи до страви топлене