Радимо квашену капусту вживати з порізаною ріпчастою чи зеленою цибулею та заправляти домашньою або нерафінованою олією соняшника чи гарбуза. Окрім того, що квашена капуста є гарніром до більшості страв. Існує безліч рецептів національної кухні українців, у яких цей продукт виступає основою.30 серп. 2022 р.
Що зробити з квашеною капустою?
Що приготувати з квашеної капусти: вісім супер-рецептів
- Котлети з капустою …
- Ліниві голубці …
- Шарлотка з квашеною капустою …
- Теплий салат з капустою “По-німецьки” …
- Пиріг з цибулею і капустою …
- Картопляно-капустяні ковбаски …
- Капусняк по-закарпатськи …
- Млинці з квашеної капусти
Як тушити капусту з квашеної капусти?
Цибулю порізати дрібно і злегка обсмажити, додати терту моркву і потомити їх трохи разом. Потім покласти квашену капусту і залити водою — приблизно за рівнем шару капусти. Залишити тушкуватися до готовності. Приблизно через пів години додати кмин і продовжувати далі тушкувати до м'якості.
Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Як приготувати квашену капусту – прості і смачні рецепти — …
Інгредієнти: капуста — 1 качан вагою 2 кг, морква — 1 шт. сіль — 1 ст. л. з гіркою цукор — 1 ч. л. Приготування: капусту і моркву шаткуємо і складаємо в глибоку миску. У склянці змішуємо сіль і цукор, їх ми будемо додавати поступово в капусту. У цьому рецепті капусту ми будемо розмішувати і …