Буррату їдять самостійно, посипавши сіллю та чорним перцем, збризнувши оливковою олією, за допомогою скибочки хліба чи крекера збираючи рідку начинку. Так само, як і моцареллу, в Італії її подають зі свіжими помідорами та базиліком або овочами, які засмажені на грилі.
Як і з чим їдять Буррат?
З чим їдять буррату
- з помідорами чері та руколою,
- з базиліковим соусом песто,
- з анчоусами,
- з фруктами та цитрусовими: інжиром, полуницею, запеченими персиками, апельсинами,
- у супроводі прошутто (шинки),
- зверху на випеченій піці,
- на пасту або розмішати з|із| різотто при подачі.
Збережена копія
Чи можна їсти мішечок з-під буррат?
Спочатку була підозра, що мішечок не їстівний, а всередині якраз їстівний сир. Виявилося, що він якраз дуже їстівний. Мішок зроблений з ніжного натурального сиру, схожий на Моцареллу та інші не солоні м'які натуральні сири. Дуже смачний мішечок вийшов, а його вміст ще смачніший.