Замаринувати часник дуже смачний

Коли маринувати часник?

Найкращий час для маринування часнику – серпень, але це можна робити протягом осені. Цієї кількості продуктів вистачає на дві банки об'ємом 300 мл. Більше на зиму не потрібно.

Як маринувати часник головками?

  1. Очистіть верхній шар шкірки часнику, зріжте корінець внизу і при необхідності вкоротіть стебло зверху. …
  2. Розкладіть часник по банкам, додайте в кожну по 1 лавровому листу, 2 бутони гвоздики і 2 горошини запашного перцю.
  3. У кожну банку всипте по 25 г солі і цукру. …
  4. Накрийте банки кришками і залиште на добу.

Як захистити часник від хвороб?

Інколи хворобу виявляють вже під час зберігання голівок, тоді зубці стають м'якими та швидко згнивають. Для профілактики раджу обробляти посадки часнику препаратами Гарт (20–25 г на 5–8 л води), Захисник (14–16 мл на 5 л води) або Фундазим (10 г на 5 л води).

Маринований часник – 10 рецептів приготування, покрокові з …
Простий і смачний рецепт маринованого часнику по-вірменськи. 45 хв 1. Часник, замаринований у виноградному соку і витриманий досить довго в розсолі – це …

Related Post

Вплив сусідніх рослинВплив сусідніх рослин

Що можна садити по сусідству з часником? Така сівозміна дуже ефективна і дозволяє отримати багатий врожай і ягід, і часникових головок. Часник можна висаджувати вперемішку практично з будь-якою зеленню. Прекрасно