Як приготувати яблучний сік без соковижималки в домашніх умовах?
Для того, щоб приготувати яблучний сік за допомогою м'ясорубки, вам потрібно:
- вимити яблука і розрізати їх на частини;
- пропустити фрукти через м'ясорубку;
- зцідити сік, що вийшов, в каструлю;
- через серветку або марлю туди ж зцідити густу яблучну масу.
Кеш
Як правильно приготувати яблучний сік?
Спосіб приготування: Яблука вимити, нарізати на дольки і віджати за допомогою соковижималки або м'ясорубки з насадкою. Перелити сік в емальовану каструлю, додати цукор за смаком, поставити на середній вогонь. Довести сік до перших ознак закипання. Пінку знімати шумівкою. Кеш
Як зробити яблучний сік в домашніх умовах?
Спосіб приготування:
- Яблука помити, крупно нарізати і пропустити через соковижималку. …
- Процідити сік через сито, застелене щільною тканиною. …
- Додати цукор з розрахунку: 500 г на 3 л соку. …
- Гарячим розлити сік у стерилізовані банки і закрити кришками.
Кеш
Як приготувати вдома томатний сік – покроковий рецепт — Шуба
Приготуйте корисний домашній сік з томатів, використовуючи тільки натуральні інгредієнти. Домашній томатний сік — це справжній король усіх соків!