Як приготувати сік сік

Як приготувати яблучний сік без соковижималки в домашніх умовах?

Для того, щоб приготувати яблучний сік за допомогою м'ясорубки, вам потрібно:

  1. вимити яблука і розрізати їх на частини;
  2. пропустити фрукти через м'ясорубку;
  3. зцідити сік, що вийшов, в каструлю;
  4. через серветку або марлю туди ж зцідити густу яблучну масу.

Кеш

Як правильно приготувати яблучний сік?

Спосіб приготування: Яблука вимити, нарізати на дольки і віджати за допомогою соковижималки або м'ясорубки з насадкою. Перелити сік в емальовану каструлю, додати цукор за смаком, поставити на середній вогонь. Довести сік до перших ознак закипання. Пінку знімати шумівкою. Кеш

Як зробити яблучний сік в домашніх умовах?

Спосіб приготування:

  1. Яблука помити, крупно нарізати і пропустити через соковижималку. …
  2. Процідити сік через сито, застелене щільною тканиною. …
  3. Додати цукор з розрахунку: 500 г на 3 л соку. …
  4. Гарячим розлити сік у стерилізовані банки і закрити кришками.

Кеш

Як приготувати вдома томатний сік – покроковий рецепт — Шуба
Приготуйте корисний домашній сік з томатів, використовуючи тільки натуральні інгредієнти. Домашній томатний сік — це справжній король усіх соків!

Related Post

Чим корисне варення із соснових зелених шишокЧим корисне варення із соснових зелених шишок

З шишок роблять відвари, виготовляють різноманітні настоянки та навіть варять варення. Вони підвищують імунітет, покращують кровообіг, зміцнюють судини та рятують від інсульту та інфаркту, нормалізують артеріальний тиск, прискорюють обмін речовин.

Навіщо потрібні мохи у природі та життіНавіщо потрібні мохи у природі та житті

– Інтенсивно розвиваючись, мохи можуть погіршувати продуктивність сільськогосподарських земель, сприяючи їх заболочування, в той же час мохи забезпечують рівномірне перенесеня поверхневого стоку вод у підземний, оберігаючи грунту від ерозії. –

Помідори вершки в літровій банціПомідори вершки в літровій банці

Чому Помутніли помідори Що робити? Як правило, помідори мутнішають з кількох причин: погано вимиті банки погано вимиті помідори погано закриті кришки, які пропускають повітря Чому тріскають мариновані помідори? Чому взагалі